WAAROM BEPACK

 

BePack levert verzendoplossingen in de meest brede zin van het woord. Onze ruime ervaring en uitgebreide markt -en productkennis delen we graag met onze klanten.

 

Directeur-eigenaar Karel B Baeyens is al meer dan 30 jaar actief in de enveloppen industrie. Als CEO van de firma United Communication besloot hij in mei 2016, de afdeling BePack op te richten. BePack is exclusief agent van een golfkarton producent in België, Luxemburg en Noord-Frankrijk met een officiële partner in Nederland. Om de beoogde successen van BePack te realiseren groeit de afdeling uit naar een aparte entiteit met een hoofdzetel en magazijn in Brussel.  

 

Laila Ghassab - expert in Sales & Communicatie - voert de algemene leiding over het bedrijf, met name wat betreft haar producten en markten. Zij plant, stuurt en coördineert de operationele activiteiten van BePack.

Vandaag heeft BePack een grote voorraad van producten in België en Nederland. Het productiehuis situeert zich in Duitsland.

 

BePack beziet u niet als klant, maar als partner. 

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Ons standaard assortiment verzendenveloppen & verzendverpakkingen is direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis.

SNEL EEN ANTWOORD

Onder het motto “een snelle respons is goud waard”; zorgt BePack voor een snel antwoord op al uw vragen. Wij opteren onze klanten te voorzien van alle informatie binnen het uur.

KOSTENBESPAREND

Voor diverse opdrachtgevers hebben we inmiddels kostenbesparingen gerealiseerd. Wij analyseren uw proces en kunnen substantiële besparingen verwezenlijken.

OP MAAT

We leveren verzendoplossingen in alle soorten en maten.We denken met u mee en zorgen voor oplossingen op maat.